Om Mabs

Mabs er et veletablert varemerke innenfor kompresjon, som har lindret opphovnede og slitne ben med produkter av høy kvalitet i snart 30 år. I de seneste årene har nytenkning og fremskrittsvennlighet vært vår parole, noe som har munnet ut i et helt nytt produktsortiment med støttebandasjer, et forfriskende forpakningskonsept, omfattende markedskommunikasjon og ekspansjon til nye geografiske markeder. 

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om våre produkter eller vår virksomhet. Ta kontakt med oss via telefon eller e-post.
Adresse: Østensjøveien 27, 0661 Oslo
E-post: sales@karopharma.no
Telefon: 22 99 86 00

 Mabs tilbyr et bredt sortiment av kompresjonsstrømper til forskjellige brukstilfeller, alle med kompresjonsklasse 1. I september 2012 lanserte vi et helt nytt produktsortiment; støttebandasje, som tilbys i nøye utvalgte modeller koblet til våre dagers vanligste problemer med muskler og ledd.

Mabs produktsortiment finnes tilgjengelig på apotek, i helsebutikker og i vår nettbutikk.

Vi streber etter å tilby noe for alle, og kan eksempelvis gjennom Mabs brede sortiment av kompresjonsstrømper til reisen, jobben, festen eller løpeturen, konstatere at vi har lykkes.

Vi ser frem til å kunne samarbeide med deg som kunde og bruker av våre produkter, og fortsette å utvikle og levere produkter som tilfredsstiller dine behov.  

Mabs og Karo Pharma Sverige AB er også forhandler av Juzo kompresjonsprodukter i Sverige. Juzos sortimentet inneholder både standardprodukter og målsydde produkter i kompresjonsklassene to til fire.